PCA clubactie  Autobedrijf Linden      

 

 

 

 

 

 

Wilt u gesponsord worden door Autobedrijf Linden ??

 

Via deze webpagina kunt u eenvoudig aangeven of uw vereniging mee wil gaan doen om sponsorgeld te ontvangen dat door onze klanten wordt toegewezen.

Voorwaarde is wel, dat uw vereniging binnen de gemeente Someren gevestigd is, dat deze is ingeschreven in de kamer van koophandel en een eigen bankrekeningnummer bezit dat op naam staat van de vereniging!

Autobedrijf Linden bepaalt het maximaal aantal te sponsoren bedrijven. 
De deelnemende verenigingen krijgen een  poster  over deze actie om dit kenbaar te maken aan hun leden én worden door ons genoemd op onze website en in persartikelen.

Na acceptatie komt uw vereniging op een voorkeuze lijst, waaruit vervolgens de klanten van Autobedrijf Linden per werkplaatsfactuur kunnen kiezen naar welke vereniging hun sponsorvoorkeur uitgaat. Democratischer kan het niet.

Al onze klanten (en nieuwe klanten, daar kunnen jullie wat aan doen... ) hebben dus de mogelijkheid om aan te geven welke vereniging gesponsord zou moeten worden.
 

Aan het einde van de actieperiode (31 december 2015) wordt 1% van de toegewezen werplaats-factuurbedragen overgemaakt naar de betreffende verenigingen.  Overhandiging van de cheque vindt plaats na de actieperiode in de showroom van het autobedrijf, of in de kantine van uw vereniging, een en ander in overleg..

 

Als u tot de sponsorkeuze wilt behoren van onze klanten, vul dan onderstaande vragen in !

 

Wat is de naam van uw vereniging ?       

Plaats van de vereniging ?                        

Wat is het KvK inschrijfnummer ?               

WAT is het IBAN nummer van uw vereniging ? 

Hoeveel leden heeft uw vereniging ?                            

Wilt u een kopie van uw opgave?
Vul dan onderstaand uw e mail adres in en u krijgt een kopie / bevestiging  van uw opgave.

E-mail                 

>> Overschrijf simpelweg bovenstaande e mail adres door uw eigen e mail adres!

        


 
 
Copyright © 2015 PCA  / Autobedrijf Linden - Someren  / ABC- Automotive Business Consultancy    Alle rechten voorbehouden / Laatst bijgewerkt:  okt. 2018